Easy Forex Malaysia




Easy Forex MalaysiaAlavancagem de 1: 400 Sinais Gratuitos para inscricoes da Forex Malasia A Easy Markets foi fundada em 2003 e sua sede esta em Limassol, Chipre. E um corretor de mercado. Alem de sua sede, tem outros escritorios em Londres, Xangai, Sydney e Varsovia tornando este corretor Global e com uma forte presenca no Sudeste Asiatico. A Easy Markets nao permite escalar, no entanto, e bom para os comerciantes intradiarios e de longo prazo. O Regulamento Easy Markets e licenciado por varias comissoes em varios paises em que conduz seus negocios. Um exemplo das comissoes que licenciaram o Easy forex sao o CySEC (Europa) e o ASIC (Australia). Importante, a Easy Forex tambem e licenciada pela Securities Commission Malaysia, permitindo que ela funcione na Malasia. Plataformas de negociacao Easy Markets Os mercados faceis tem uma variedade de plataformas de negociacao que incluem o Web Trading para negociacao nos navegadores do site sem ter que baixar qualquer aplicativo, MetaTrader4, iPhone App e Trade Desk, a plataforma de comercio Trade Trade e criada especificamente para profissionais que desejam Para ter seus proprios aplicativos de negociacao personalizados criando layouts visuais que atendam aos varios cenarios de mercado. Tipos de conta oferecidos pela Easy Markets Como muitos corretores de Forex, a Easy Markets fornece dois principais tipos de contas, nomeadamente a conta de demonstracao e a conta real. Existem 4 tipos diferentes de contas reais que incluem: mini conta com deposito minimo permitido de 25 USD, conta de ouro com deposito minimo permitido de 500 USD, conta Platinum com deposito minimo permitido de 5.000 USD e conta VIP com um minimo permitido Deposito de 10.000 USD. A mini conta e a conta basica cujos recursos incluem treinamento individual e chat ao vivo enquanto a conta VIP e a conta mais confiscada e e para profissionais. A Easy Markets tambem tem uma conta islamica que e Swap Free para atender os comerciantes muculmanos. Voce pode depositar e retirar dinheiro de e para a sua conta do Easy Markets, respectivamente, usando uma variedade de metodos de transacao que incluem: cartoes de debito, cartoes de credito, WebMoney, Skrill e Neteller. A Easy Markets tambem permite o uso do PayPal, Transferencia Bancaria de Opcoes de Retirada de Transferencia Bancaria. Outras caracteristicas do Easy Markets A Easy Markets oferece atendimento ao cliente por 24 horas por cinco dias uteis por semana. Tambem da um bonus aos depositantes e bonus e recompensas pela primeira vez sem bonus de deposito. Oferece uma alavanca maxima de 1: 400. Nao permite escalar e comercializar ETFs, indices e acoes. Easy forex doesn8217t oferecem contas institucionais em comparacao com outros corretores forex.95 Forex Trader GAGAL menjadi Jutawan Hanya 5 Berjaya Menjana Renda Lebih RM 10.000 Setiap Bulan Dari meja Shahrul (wakil Easy-Forex, Part-Time Forex Trader, Forex Blogger). Oi, Selamat datang ke blog saya. Nama saya Shahrul, wakil easy-forex. Saya dah menjadi trader di bawah easy-forex selama 3 tahun. Saya Bukan, comerciante de forex em tempo integral, cuma part-time jer. Namun begitu, renda yang saya dapat dari forex trading JAUH melebihi renda saya semasa kerja. Saya bekerja sebagai eksekutif IT di sebuah syarikat pembangunan laman web. Di waktu malam pula, saya menjadi comerciante de forex. Bagaimana saya bermula trade Forex Di sekitar tahun 2009, saya diberhentikan kerja sebab syarikat yang saya bekerja pada waktu itu lingkup kerana ekonomi gawat. Saya diberi gaji 3 bulan dan disuruh untuk mencari kerja lain..huhu Macam biasa lah, saya menghantar resume ke syarikat-syarikat yang mungkin perlukan kepakaran saya. Lebih seratus salinan resume dihantar ke syarikat-syarikat di sekitar KL. Saya ada juga memohon kerja melalui Jobstreet. Pada masa yang sama, saya telah berkenalan dengan seorang mamat yg tinggal sekitar Petaling Jaya semasa principal Futsal. Saya mendapat tau membro seorang ni tak kerja tapi kereta yang dia bawa masa nak principal Futsal ni semua besar-besar. Yang tak tahan tu, dia selalu ganti-ganti kereta mewah. Sekejap biru, sekejap hitam8230 Saya tergerak untuk bertanya apa yang membro ni buat hingga boleh beli kereta-kereta besar. Jawapan member ni simple jer: Dia buat Forex Trading8230 Dari situ, tertanam minat untuk tau lebih lanjut tentang Forex. Disebabkan kekurangan bahan-bahan rujukan yang sah (confiavel) tentang forex di Malaysia, saya terpaksa belajar forex secara manual tanpa bimbingan sesiapa. Apa yang saya buat untuk Belajar Forex 1. Saya membaca perbincangan di forum-forum forex seperti Carigold. 2. Saya membaca e-book percuma forex trading kat Internet. 3. Saya belajar forex dengan menonton video tutorial percuma dekat Youtube. 4. Saya buka demo conta dengan beberapa forex broker da Malasia dan cuba trade guna platform yang disediakan. 5. Saya buka akaun real dengan beberapa forex broker da Malasia e menguji keberkesanan setiap forex broker. Selepas 3 tahun dalam Forex Trading, Ini hasil yang saya dapat: 1. Saya tak lagi trade menggunakan indicator atau EA. Semua trading dijalankan secara manual, seperti profissional trader di serata dunia. 2. Saya trade menggunakan beberapa teknik assassino yang sangat berkesan dan diguna pakai oleh comerciante profissional profissional dalam dan luar negara. 3. Saya trade menggunakan hanya satu forex broker iaitu, easy-forex. Easy-Forex adalah forex broker yang regulado olean badan-badan kewangan di Australia, Chipre e no Reino Unido. Mereka boleh dipercayai. 4. Beneficie adalah normal bagi saya. Kadang-kadang comercio yang saya lakukan tidak tepat tetapi dengan gestao de dinheiro estrategica yang baik, saya dapat pastikan bahawa lucro sentiasa melebihi perdas. 5. Saya tak perlu risel lagi jika dibuang kerja atau kompeni bankrap. Saya ada saluran income alternatif iaitu forex. 6. Hutang-hutang kad kredit saya suda langsai dibayar. 7. Saya dapat menyimpan duit yang cukup untuk berkahwin dan melabur de ASB dan juga pelaburan Emas. Melalui Maybank. 8. Saya baru-baru membeli rumah teres kat PJ secara tunai Tak payah buat emprestimo. Duit forex sudah mencukupi. Bagaimana nak mula forex trading Jika saya di tempat anda, saya akan cuba cari forex mentor yang berpengalaman untuk mengajar saya selok-belok pelaburan forex. Saya boleh rekomenkan satu programa belajar forex terbaik yang pernah saya jumpa: Teknik Forex Sebenar Anda tak perlu lebih dari ini. Selepas itu, saya akan buka akaun forex dengan forex broker yang regulado. Saya sangat rekomenkan easy-forex sebab reputasi mereka yang baik dan mereka tak tipu klien. Saya akan bantu menjawab segala persoalan anda. Seja Sociavel, Compartilhe